PARAMORE U SVAĐI

Josh Farro: Sve se uvijek vrtjelo oko Hayley

23.12.2010 u 11:31

Bionic
Reading

Bivši gitarist Paramorea Josh Farro, koji je s bratom Zacom nedavno napustio bend Paramore, oštro je kritizirao frontmenicu Hayley Williams kazavši da su cijelo vrijeme ostali članovi benda tretirani kao manje vrijedni

'Uvijek smo bili tretirani kao manje važni od Hayley. Mi smo dvije i pol godine bili na turneji uvjeravajući sebe i druge da smo pravi bend. Ono što je počelo iz entuzijazma i ljubavi prema glazbi pretvorilo se, zahvaljujući diskografskoj kući i menadžmentu benda, u projekt 'Hayleyin san'. Svađali smo se s Hayley da stihovi novih pjesama ne predstavljaju Paramore u pravom svjetlu, no ona je uvijek istjerala na svoje. Nismo više imali snage ni volje te smo odlučili napustiti Paramore. Hayley je tvrdila da nas je novi album ujedinio kao bend i još više zbližio, no mi smo zapravo bili sve više odvojeni', iznio je svoje mišljenje Josh.

Iako se govorkalo da ovi komentari na blogu nisu njegovi, Joshova supruga Jenna za Kerrang! je potvrdila da je on zbilja autor tih rečenica. Odlazak braće Farro, ujedno i osnivača Paramorea, zabrinuo je brojne fanove ovog popularnog američkog pop punk benda, iako su Hayley i ostatak benda uputili službeno priopćenje da nema govora o raspadu Paramorea. Bend je ujedno najavio i kako će 2011. provesti odmarajući i puneći baterije. A tko zna, možda se u međuvremenu pomire i posvađane frakcije Paramorea.