PRIJATELJSTVO ILI ...

Justin se totalno zagrijao za Selenu

22.12.2010 u 07:21

Bionic
Reading

Justin Bieber (16) opasno se zapalio za mladu disneyjevku Selenu Gomez (18) s kojom u posljednje vrijeme provodi svaki slobodan trenutak

'Justin je zaljubljen u Selenu. Svi oko njega ga pokušavaju smiriti jer je to počeo ozbiljno doživljavati, ali to je nemoguće. Potpuno je opčinjen njome', rekao je jedan dobro upućen izvor.

Mladi je par nedavno viđen kako zajedno odlazi nakon romantične večere u jednom restoranu, zatim su ih paparazzi uslikali u šetnji po gradu, a Bieber je i Dan zahvalnosti proveo sa Sel i njezinom obitelji u Texasu.

'Bieber je zaljubljen u Selenu. U njezinom društvu se ponaša drugačije, pravi je džentlmen, što se Seleni jako sviđa. Ipak, ona je već u nekoliko navrata rekla da je Bieber za nju poput mlađeg brata', ispričao je isti izvor.

Gomez, koja je bila u vezama s Nickom Jonasom i Taylorom Lautnerom, nedavno je izjavila da ne bi mogla biti u vezi s Bieberom jer bi to bilo čudno.

'Ne, nikad ne bih mogla biti u vezi s Justinom. On je poput mog mlađeg brata. To bi bilo jako čudno', izjavila je Sel u talk showu Ellen DeGeneres dodavši da joj nije teško biti bez dečka. Hm, znači li ovo da se Sel predomislila?