Teen SVI SU ZABRINUTI

Miley se otela kontroli

  • Autor: E. K.
  • 16.12.2010 16:23:17
  • 16.12.2010 14:45:39

Za Miley Cyrus, teen zvijezdu čija je snimka na kojoj ova 18-godišnja glumica i pjevačica puši bong s halucinogenom biljkom salvijom šokirala javnost, njezini prijatelji su jako zabrinuti jer se nekad uzorna 'Hannah Montana' posve otela kontroli

Miley uopće nije zabrinuta što je cijeli svijet obišla njezina snimka na kojoj s frendovima uživa u pušenju salvije, objavio je TMZ, a obitelj i prijatelji su uvjereni da se Cyrus potpuno otela kontroli nakon što su njezini roditelji objavili da se razvode.

'Miley više uopće nije briga za takve stvari. Rekla je da je mlada i da samo želi uživati u životu. Nije se puno zamarala oko te snimke i brojnih komentara. To je na neki način njezina reakcija na roditeljski razvod. Doduše, izabrala je najgore moguće rješenje kako bi privukla pozornost roditelja', rekao je jedan izvor.

Zanimljivo je da nakon što je procurila Mileyina snimka uzgajivači te biljke kažu da je naglo porasla potražnja za salvijom, travom koja se u Kaliforniji legalno uzgaja i konzumira.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više