U MIGU-29

S djevuškom Katerinom vinite se u stratosferu

25.02.2017 u 22:00

Bionic
Reading

Ako se ubrajate među skeptike koji misle da je jedina svrha ljepotica s Instagrama da vas zavedu svojom ljepotom i potom vam uvale proizvode ili usluge svojih sponzora, razuvjerit ćemo vas na primjeru ruskog modela Katerine Kristall

Zahvaljujući lijepoj Katerini saznali smo za nagradnu igru ruske kladionice u kojoj je glavni zgoditak 45-minutni let u stratosferu, na visinu 18-19 km, u lovcu MiG-29UB.

Dešifrirali smo s ruske ćirilice uvjete Nagradne igre i brže-bolje uplatili to jedno klađenje, a potom u pravilniku doznali da pravo na let imaju samo državljani Ruske Federacije. Tko bi rekao da ćemo ikad požaliti zbog Titovog odlučnog 'NE'.

Nade još ima. Sve što treba je ili hiniti ljubav pa brakom steći državljanstvo, ili hiniti ljutnju prema domovini, odreći se državljanstva pa kao Gérard Depardieu uzeti rusko.

Да почему я Вас должна хотеть?! Ну, назовите хоть одну причину, От страсти млеть, в глаза смотреть, реветь, любить, страдать, желать Вас как мужчину… Вот не хочу и все! Да, такова: строптива, непреклонна, своенравна. Меня давно не трогают слова «хочу», «мечтаю», а «люблю» - подавно. Не верите? Вы - супермен! И там, У Ваших ног, толпа влюбленных женщин, И все послушны, все покорны Вам. Ну, значит, на одну сегодня меньше. И хватит за руки меня хватать, я к Вам не воспылаю страстью нежной. Я по ночам предпочитаю спать, а не томиться призрачной надеждой. Вот не хочу! Вам не дано понять, как можно не хотеть такое тело. А, впрочем, мало пользы объяснять, Что тело - это даже не полдела. Я оставляю Вас другим мадам, Что на Вас глядя, давятся слюною. А я вот не хочу, и Вам не дам, И бесполезно пробовать со мною…

Objavu dijeli Катрин?????? (@katerina_kristall)

Сегодня я пью??и курю?? Повод есть!)))????

Objavu dijeli Катрин?????? (@katerina_kristall)