NIJE JOŠ POKAZALA SVE

Pashence je skoro okačila bikini o klin

09.02.2017 u 10:21

Bionic
Reading

Možda će bolji poznavatelji lika i djela Pashence Marie iz naslova pomisliti da se odlučila u potpunosti posvetiti području svog djelovanja u kojem joj odjeća ne treba, no stvar je puno ozbiljnija. Naime, ova je krasotica počela osjećati da su joj dani pred kamerama odbrojani

Ljudi se ponekad nađu pred zidom i ne znaju u kojem smjeru nastaviti život. Pashence je to iskustvo nedavno doživjela u svojoj karijeri modela. 'Imala sam brojne uspone i padove u ovoj industriji', jada se Pashence i otkriva da zna puno prljavih tajni, od kojih je neke osjetila i na vlastitoj koži pa iz prve ruke može svjedočiti kako nije nimalo lako biti dio toga svijeta.

'Upoznala sam u tom svijetu neke nevjerojatno dobre ljude, ali i puno onih koji su tamo samo zbog sebe. Za neka sam prijateljstva vjerovala da su za cijeli život. Nažalost, bila sam u krivu', kuka Pashence kojoj je zbog takvih situacija modeliranje prestalo biti zabavno. Našla se pred zidom suočena s pitanjem 'kako nastaviti dalje?'.

Odlučila je više pažnje posvetiti odabiru vrste snimanja i raditi samo ono što je veseli i omogućuje razigranost pred kamerama. Na veliko zadovoljstvo njenih obožavatelja, u Pashence se ponovo probudila strast za modelingom. 'Sad znam da nisam gotova s tim i da u meni još uvijek ima strasti. A znam i da ne želim samo nabaciti bikini i osmijeh, već želim kombinirati svoje znanje iz modelinga s ljubavlju prema putovanjima i strašću za pozitivnim načinom života. Ne znam u kojem će to smjeru otići, ali vrlo sam uzbuđena oko svoje budućnosti', kaže Pashence.

Days away from the #SuperBowl Who ya rooting for? ?????? #FootBall #Ref #BodyPaint ????@neyrotphoto

Fotografiju objavljuje ??Pashence Marie?? (@pashence_marie)

??kiss me??

Fotografiju objavljuje ??Pashence Marie?? (@pashence_marie)

Monday Meows?? #FingerLickingGood #Meow #GoodKitty #GeoPhoto ??@geaphoto/@geaimages ??@jazelle_1

Fotografiju objavljuje ??Pashence Marie?? (@pashence_marie)