OPREZNO!

Maria Hering vjeruje u moć snova

08.02.2017 u 13:33

Bionic
Reading

'Vizualiziram svoj život iz snova' napisala je prije 7 mjeseci na svom Instagramu njemački model i fitnes guru Maria Hering, dodavši tome par sličica među kojima zastavu SAD-a i sunce. Nekoliko nam se dana kasnije javila iz Miamija gdje i danas živi

Tu foru sa snovima naučio ju je bivši životni partner Bastian Yotta. On je prije devet godina bio beskućnik na rubu odustajanja od života, no iako je ostao bez svega što je imao, snovi ga nisu napuštali. 'Postoje priručnici i alati za preuzimanje kontrole nad vašim životom, ali morate sanjati kakav život želite', objašnjava Yotta svojoj vjernoj publici na Instagramu.

Zanimljivo, Maria je Miami počela sanjati baš u vrijeme njihovog prekida prije sedam mjeseci. Njezin Instagram ne seže puno dalje od tog perioda i na njemu Yotti nema traga, dok je Yotta na svom Instagramu tih dana objavio razderanu zajedničku fotografiju s tagaom na Marijin Instagram za one koji ju žele pratiti i porukom da neće brisati njezine fotke jer je ona dio njegovog života.

Ako je vjerovati njemačkim tabloidima, Yotta je nakon prekida s Mariom sanjao da će s novom partnericom postati po treći put otac. Maria se posvetila karijeri i uživa pod suncem Miamija. Uživajte s njom makar i preko fotografija i, pazite dobro što sanjate.

Miami vibes ??☀️??

Fotografiju objavljuje Maria (@mariahering_)