PREVRUĆA ZA SIBIR

Nini selfie ne treba kad ima svoga Igora

24.01.2017 u 10:18

Bionic
Reading

'Što mogu kad mi je najbolji prijatelj fotograf', poštapalica je moskovske ljepotice Nine Serebrove koja se svako malo obožavateljima ispriča zbog gomiletine fotografija kojima ih zasipa

Iako kao profesionalni model snima s vrhunskim fotografima, rad s Igorom Ninu posebno veseli jer snimaju neopterećeni terminima, zadacima i ugovorima. 'Jednostavno, ako nemamo obveza i raspoloženi smo, otputujemo nekamo i snimamo', kaže Nina.

Prošla je jesen bila iznimno topla u inače vrlo hladnoj sibirskoj pokrajini Jakutiji, otkuda je Igor rodom. Temperatura je bila dvadesetak stupnjeva viša od prosjeka pa se u selu Igorove bake živa penjala do nevjerojatnih -5°C. 'Sad ili nikad', rekoše Nina i Igor i odjezdiše put Sibira.

Nadomak cilju, Igor je primjetio nervozu kod taksista. Neprestano je pogledavao Ninu u retrovizor i tipkao po mobitelu, da bi koji trenutak kasnije taksi zaustavila policija i privela ih na ispitivanje. Pušteni su ubrzo, ali nije im više bilo do snimanja. Taksist je svalio na Ninu krivnju zbog pretoplog vremena i prijavio policiji kao prijetnju za topljenje sibirskog leda. Igor je sočno opsovao i na portalu Babes, Bikes, Rods & More pokazao policajcima naslov 'Evo 11 slika ruskog modela Nine Serebrove koje mogu otopiti led na Sibiru'.

Igor i Nina ponovno snimaju, daleko od sela Igorove bake u kojem se temperatura konačno spustila do normalnih -30°C. Taksistu je određena mjera zabrane pristupanja internetu bez pratnje.