I IZBJEGAVANJU STRESA

Tajna Danine ljepote je u raznolikosti

19.01.2017 u 10:14

Bionic
Reading

Australski model Dani Bonnor, zanemarimo li njezin život na plaži i prekomjerno izlaganje suncu, živi potpuno zdravim životom, a bilo da je riječ o tjelovježbi ili prehrani najvažnija joj je raznolikost

S treninzima, kaže Dani, nema šale i treba biti vrlo dosljedan, ali za najbolje rezultate važna je raznolikost. Raznolikost vježbi pomaže joj u stimulaciji svih mogućih energetskih sustava, pruža zaštitu od sindroma prenaprezanja i održava motivaciju na potrebnoj razini.

Čudotvorno djelovanje na njezino predivno tijelo ima i potpuna usredotočenost na izbjegavanje stresa pa savjetuje da budemo prije svega dobri prema sebi. 'Ne zanemarujte odmor, pijte puno vode, okružite se pozitivnim istomišljenicima, hranite se čistom hranom... i tijelo će vam biti zahvalno', preporučuje Dani.

Lijepa Australka ne može zamisliti život bez avokada, lososa i manga, ali otkriva da u njenoj torbi uvijek mora biti grickalica, naravno zdravih. Bez badema ne ide nikamo, a ako ide na put u torbu obavezno ubaci i zdrave zobene kekse koje sama napravi. Dodaje im različite orašaste plodove, sjemenke i suho voće, i to svaki put po drugom receptu jer, ne zaboravimo, najvažnija je raznolikost.

⛱⛱⛱ @jaymesswimwear this colour is epic!

Fotografiju objavljuje Dani Bonnor (@danibonnor)