KOJI JE NJOJ

Abigail bi se rado ištekala

09.12.2016 u 09:26

Bionic
Reading

Američki model i glumica u usponu, Abigail Ratchford, prije tri je godine protutnjala društvenim mrežama poput tornada ostavljajući iza sebe rijeke obožavatelja. Iako svjetsku slavu duguje internetu, Abigail zapravo priželjkuje stabilnu i dugotrajnu karijeru koja se ne oslanja na uspjeh na internetu

Kombinacija irskih, njemačkih i francuskih gena stvorila je preduvjet za Abigailin uspjeh, no ništa od toga ne bi bilo da bujna Amerikanka nije znala vješto iskoristiti moć društvenih medija.

Pojavljivala se ona na naslovnicama muških magazina od Esquirea preko Maxima do ZOO-a, ali teško da bi stekla 6 milijuna obožavatelja, koliko ih ima samo na Instagramu, da nije interneta. Čak ni uz epizodne uloge u serijama u kojima se pojavljivala nakon preseljenja iz rodne Pennsylvanije u Los Angeles.

Poduzetna kakva je, uključena je i u modnu industriju pa se u sklopu kampanja nebrojeno puta smješila vozačima s billboarda uz Sunset Blvd. Ima i svoju web stranicu na kojoj prodaje personalizirani Fantasy kalendar, majice i skejt daske sa svojim likom i potpisom. Budući da se ne želi oslanjati na uspjeh na internetu, za očekivati je i otvorenje štanda na Sunset Beachu gdje će sve to lijepo moći prodavati surferima.

?? @cavanclark2 ??

Fotografiju objavljuje A b i g a i l (@abigailratchford)

Day 3 of my 2017 Fantasy Calendar shoot ; ) ??

Fotografiju objavljuje A b i g a i l (@abigailratchford)