NE POZNAJE RIJEČ SRAM

Pashence Marie nema dlake na jeziku

31.05.2016 u 09:00

Bionic
Reading

30-godišnjakinja koja je vlasnica ovog seksi Instagram profila jedna je od rijetkih manekenki koja se ne srami priznati da voli pozirati na erotskim fotografijama

Dok većina njenih kolegica manekenki kažu kako se one bave 'glamuroznim manekenstvom' ili kako su one 'lingerie modeli', Pashence je iskrena poput malog djeteta te veli kako ona voli biti gola pred fotografima te da je jako sretna kad sa sebe može skinuti svu odjeću i osjetiti se slobodnom poput ptičice.

Pashence živi u gradu Fernandina Beach koji se nalazi na samom sjeveru Floride. Osim po lijepim djevojkama, mjesto je poznato pod imenom 'otok 8 zastava'. Riječ je o jedinom dijelu SAD-a koji je od 1562. godine bio pod vladavinom osam različitih zemalja. (Slijedi pitanje za milijun kuna: o kojim je zemljama riječ?)

Odgovor na pitanje ne zna ni Pashence, niti je to zanima. Povijest joj je slaba strana. S druge strane, jako voli 'bodypainting' te mašta o budućnosti kad će u javnosti moći šetati gola, prekrivena samo samo bojom za tijelo, a da joj nitko na cesti neće ništa prigovoriti. Jea!

Looking into someone's eyes changes the entire conversation. #EyeContact #FactsOfLife ??@geaphoto/@geaimages ??@jazelle_1

A photo posted by ??Pashence Marie?? (@pashence_marie) on

⚓️A sailors dream⚓️ ??Catch me if you can?? ??@misterab23 ??@colleenkellyswimwear #CatchOfTheDay #SaliorLife

A photo posted by ??Pashence Marie?? (@pashence_marie) on

Happy Sunday!!! Hope your week is full of ??HAPPY SMILES?? #Smile #Happy #Sunshine #LifeIsGood #PMA #PostiveVibes

A photo posted by ??Pashence Marie?? (@pashence_marie) on