RASTEZLJIVO ZGODNA

Jennifer je žena, majka, ratnica

31.05.2016 u 08:58

Bionic
Reading

40-godišnjakinja koja se tako milo rasteže na ovim fotkama cijeli je svoj život posvetila vježbanju, fitnessu, jačanju mišićne mase i smanjenju masnog tkiva

Život Jennifer Nicole Lee se okreće oko toga što i kad ona jede te kad i koliko ona vježba. Slobodno vrijeme posvetila je svojim sinovima. Što se događa u svijetu, koja se politička previranja trenutno odvijaju u SAD-u, ona o tome pojma nema.

Ne zna ona reći tko su demokratski kandidati za predsjednika SAD-a, nema ona pojma što je TIPP niti da je to kratica za partnerstvo za transatlantsku trgovinu i ulaganja između EU-a i SAD-a, nikad nije čula za gospodina Norberta Hofera niti za to da je on radikalni desničar koji je umalo postao predsjednik Austrije.

Jennifer nije čula za grad koji se zove Priština, ne bi ga znala pronaći na karti svijeta, a nije upoznata ni sa činjenicom da se tamo prije par tjedana odigrao prvi gej pride. Nikad nije čula za Borisa Novkovića te ne zna ni da se momak uskoro ženi po treći put. Ukratko, Jennifer o pojmu nema pojma. Ali se zato tako lijepo rasteže da ju je milina gledati. Uživajte u galeriji!