HRANA JOJ JE SLABA STRANA

Igre gladi gospođice Lawrence

08.02.2016 u 11:07

Bionic
Reading

Ovoj zgodnoj britanskoj manekenki strašno smetaju stereotipi koji vladaju modnom industrijom, a posebice ideja da manekenke moraju biti mršave, anoreksične i bulimične da bi ostvarile veliku karijeru

Racquelle Lawrence je 'foodie' od rođenja – odrasla je na farmi u južnom dijelu Velike Britanije gdje je svakodnevno jela samo svježe voće i povrće, jaja i mliječni proizvodi bili su iz domaćeg uzgoja, a meso provjerene kvalitete.

Naviku dobrog hranjenja nastavila je i tijekom svoje uspješne manekenske karijere (zasad ima skoro 40 tisuća pratitelja na Instagramu). Nažalost, modne agencije za koje je radila poprijeko su gledale na hobi gospođice Racquelle te joj savjetovale da manje kusa finu hranu.

No, ona i dalje objavljuje fotke neodoljivih obroka koje je pojela u slavnim londonskim restoranima i ne pada joj na pamet skinuti još nekoliko kila samo zato da bi završila u katalogu Viktorijinih anđelica. Misli kako je rupica između bedara (poznati 'tigh gap') glupost te bi jednoga dana voljela imati guzu poput Nicki Minaj.

Freshhhh to start off 2016 ???? @danieltheblanc ?? #digis #polaroids #newnew

A photo posted by Racquelle Lawrence (@racquellelawrence) on

Rise and shine ☀️☀️☀️ it's the start of another beautiful week. (Especially because it's Christmas!!) ahh!! ????✨

A photo posted by Racquelle Lawrence (@racquellelawrence) on

✨✨✨ @bryant

A photo posted by Racquelle Lawrence (@racquellelawrence) on