ČVRSTA I POSTOJANA

Isabeli Fontana nije za otpis

23.11.2015 u 09:37

Bionic
Reading

Otkako je navršila tridesetu (danas ima 32 godine), u modnoj agenciji joj stalno napominju kako je njeno vrijeme prošlo. No, Isabeli se grohotom nasmije kad joj netko kaže da je prestara za manekenski posao

'Kakvog li licemjernog posla! Modna industrija te siše kao vampir dok si u dvadesetima, no čim prekoračiš tridesetu, odbace te kao staru krpu', ljutito nam se povjerila. 'Zašto, pobogu, manekenke nemaju benificirani radni staž poput baletana, kontrolora leta ili radnika na naftnim bušotinama?', pronicljivo nas je upitala.

Srećom, Isabeli je na modnoj sceni već punih šesnaest godina, pa je uspjela uštedjeti nešto novaca da si priušti nekoliko nekretnina u Brazilu i Italiji. Počeci karijere bili su jako bombastični – kad je imala samo 16 godina nastupila je za Victoria's Secret, kompaniju koja se busa u prsa kako ne vrbuje maloljetne manekenke.

Otada do danas je rodila dva sinčića, nosila kreacije Versacea, Ralpha Laurena i Valentina, fotkala se za Pirellijev kalendar 2011. godine, te je bila u žiriju natjecanja u ljepoti Miss Universe. Kakvog li nevjerojatnog uspjeha!