ZLOČESTA ANĐELICA

Dillon je prljavica nevinog lica

29.07.2015 u 20:41

Bionic
Reading

Amerikanka s ovih fotki novopridošlica je u filmskim vodama, no diljem Sjeverne Amerike i Evrope već uživa kultni status

Štoviše, Dillon Harper se može pohvaliti vlastitom stranicom na francuskoj verziji Wikipedije! Francuzi su navodno poludjeli za ovom 24-godišnjakinjom, jer ima lice nevine tinejdžerice, tijelo boginje, a još nije posjetila estetskog kirurga.

Dillon dolazi iz grada Gainesvillea, iz savezne države Floride. Iako je taj grad proglašen za jedan od najugodnijih mjesta za život u SAD-u, te iako iz tog grada dolazi jedna od najpopularnijih vrsti marihuane (imena 'Gainesville Green'), njeno iskustvo tog rajskog grada je potpuno drugačije. 'Tamo te na cesti čudno gledaju ako si tamnoput ili ako si gej! Grozno!', povjerila nam se ozlojađena Dillon.

Jednoga dana je odlučila da više ne može živjeti u saveznoj državi čiji je senator republikanac. Stoga je naprasno prekinula studij stomatologije te se preselila u Kaliforniju, gdje se proslavila nastupom u filmovima 'Vrući vikend u toplicama 3', 'Susjede to vole prljavo 2' i Južnjačka utjeha 3'. Danas uglavnom snima scene s djevojkama i to je čini jako sretnom.

?????????? #dillionaires #DillionaireDevotees happy #Friday feelin feisty anyone? Lol

A photo posted by dillion harper (@dillionharper) on

Wanna #chat #Dillionaires #DillionaireDevotees munch on this Monday ??????????????chatstar.com/profile/Dillio…

A photo posted by dillion harper (@dillionharper) on