NEUKROTIVA PJEVAČICA

Samanthin glas daleko se čuje

29.05.2015 u 10:49

Bionic
Reading

Ova 24-godišnja pjevačica i manekenka rodila se i odrasla u gradu Palm Beach na Floridi. U njenom rodnom gradu živjelo je toliko celebrityja da je mala Samantha mislila da je to jedino zanimanje koje postoji na svijetu

Prvi susjed joj je bio Michael Jackson, blok zgrada dalje nalazila se vila Donalda i Ivane Trump, malo dalje u ulici je živio William S. Burroughs, Jr., sin poznatog bitnika Williama Burroughsa, a taman preko puta njene kuće živjela je Pari-Sima Pahlavi, šogorica iranskog šaha Mohammada Reze Pahlavija.

U razvratni svijet mode ju je uvela Jessie Andrews, best frendica i poznata američka porno glumica. Iako joj je majka, u strahu da će njena kćerka završiti raštimanog moralnog kompasa, zabranjivala da se viđa sa slobodnoumnom Jessie, tinejdžerski bunt male Sam bio je jači od majčine zabrane.

Nekoliko godina nakon što su se upoznale, Samantha je snimila svoj prvi golišavi editorijal. Trenutno planira put na Island, nakon čega će se posvetiti svom debitantskom albumu, koji neće objaviti pod svojim pravim prezimenom (Girgenti), već pod alter egom Slam Dat. Sretno Slam!

Photo by @christiansaintphoto ??

A photo posted by SLAM (@slamdat) on

Happy Wednesday. ?? @vanstyles

A photo posted by SLAM (@slamdat) on

Dirk Mai xx Slamdat

A photo posted by SLAM (@slamdat) on