ČIJA LI JE DIVOJKA?

Iryna je Ivanova, a ne Vladimirova

22.05.2015 u 14:08

Bionic
Reading

Oni s fotografskim pamćenjem među vama sigurno će se sjetiti grud..., pardon, očiju ove 27-godišnje Ruskinje jerbo su upravo one krasile naslovnicu hrvatskog izdanja časopisa Playboy prije skoro četiri godine

Iryna dolazi s Krima, točnije iz mitskog naselja imena Feodosija. Kao da je predvidjela da će regija skoro postati nestabilna, prije osam godina ona se s familijom preselila u grad Tucson (savezna država Arizona). Sa suzom u očina Iryna već neko vrijeme promatra kako zli političari siju sjeme razdora na njenoj rodnoj grudi. Avaj, Krime, rodna grudo!, pomisli ona svaki put kad nabasa na vijesti iz Ukrajine.

Iako je mislila da će doktorirati makroekonomiju (magistrirala je biznis i financije na Univerzitetu u Arizoni), par dana prije prijemnog ispita na doktorski studij dobila je ponudu koja se ne odbija. Nazvao ju je Hugh Hefner glavom i bradom te pitao bi li bila voljna fotografirati se naga za njegov časopis!

Danas Iryna kombinira razulareni život manekenke s organiziranim i odgovornim životom simultane prevoditeljice za ruski i ukrajinski jezik. Kakve li egzotične kombinacije!