Detalji članka SUMRAKOMANIJA

BRAVO

Kellan dobio nagradu za udomljavanje psa

PETA je proslavila svoju tridesetu godišnjicu rada te je na svečanosti podijelila nekoliko nagrada ljudima iz showbizza koji su se založili za dobrobit životinja. Među njima je bio i Kellan Lutz

Naime, Kellan je svog psa uzeo iz skloništa za napuštene životinje te je zato zavrijedio PETA-inu nagradu nazvanu Humanitarian Award. Uz njega, istu su nagradu za usvajanje napuštenih životinja dobile su i Lea Michele, Anjelica Huston, Charo, Eva Mendes, Olivia Munn te Sophia Bush.

Svečanost je vodio Alec Baldwin, a dogodila se u Hollywoodu u Kaliforniji. Svojim prisustvom su je uveličale mnoge celebrity face koje podupiru PETA-in rad.

'Stanite i razmislite. Sve je poruka. Što jedete, što oblačite, odlakle dolazi to što kupujete i najvažnije – koliko je neka životinja morala patiti kako biste vi mogli nešto konzumirati. Vrijeme je da zastanete i razmislite', kažu u PETA-i.

Podsjetimo, Kellan Lutz je na Twitteru izrazio zgražanje nad videom o tinejdžerici iz BIH koja je psiće bacala u rijeku kako bi ih se riješila. Također, naveo je da ga njegov pas spašava od napornih obožavatelja.
Sve o temi: Kellan Lutz | PETA | Sumrakomanija