Detalji članka SUMRAKOMANIJA

SVE LJUBOMORNIJA

Kristen misli da joj Emma Watson želi oteti Roba

Kristen Stewart, sudeći prema nekim govorkanjima, ima ozbiljnih problema jer svugdje vidi prijetnju. Sad je uvjerena da joj Emma Watson, najpoznatija po ulozi Hermione iz 'Harryja Pottera', želi preoteti Roberta Pattinsona

'Kristen zna biti dosta ljubomorna i posesivna, a u svim Robertom poznanicama vidi potencijalnu prijetnju. Rob i Emma znaju se još sa seta 'Harryja Pottera'. On je nekoliko puta rekao da je Emma baš slatka i sad se Kristen boji da bi se mogao spetljati s Emmom. Osim toga, Kristen je umislila da bi njih dvoje mogli imati puno više zajedničkoga, jer su oboje Britanci', ispričao je jedan izvor za magazin Heat.

Navodno je Emma jednom prilikom komentirala da je ona prava dama, a da se Kristen, izuzev sage 'Sumrak', previše skida u filmovima i igra na kartu jeftinog seksipila, što je Kristen jako pogodilo.

Inače, već je bilo objavljeno i da je Kristen ljubomorna na Robertovu agenticu Stephanie Ritz s kojom je jako blizak.

'Njihov je odnos u velikoj krizi. Najviše zbog Robertovih silnih prijateljica što Kristen sve teže podnosi. Ona u svim tim curama vidi prijetnju i boji se da će joj netko preoteti Roberta', kaže taj izvor.

Inače, zanimljivo je da su upravo Emma Watson i Robert Pattinson zasjeli na najnoviju ljestvicu najbolje odjevenih osoba u Velikoj Britaniji.