MTV VMA 2010

Alice iz sage 'Sumrak' neodoljiva na crvenom tepihu

13.09.2010 u 15:34

Bionic
Reading

Ashley Greene, lijepa glumica iz sage 'Sumrak' u kojoj igra Alice Cullen, zadivila je na dodjeli MTV VMA u crno-bijeloj kratkoj haljini koja joj je savršeno pristajala

Atraktivna 23-godišnja, glumica za koju se priča da je u vezi s Joeom Jonasom iz Jonas Brothersa, nedavno je svoju smeđu kosu prošarala pramenovima boje meda, što se pokazalo punim pogotkom.

Ashley je poznata po svom sjajnom osjećaju za modu, pa ni na dodjeli MTV-jevih nagrada za najbolje videospotove u Los Angelesu nije pogriješila svojim odabirom. Ljupka Ash zablistala je u crno-bijeloj kratkoj haljinici s mašnom koja je istaknula njezin vitki struk i duge noge.

Svi su se složili kako je njezina kreacija, djelo talijanskog dizajnera Giambattiste Vallija, bila među najuspješnijima na crvenom tepihu Nokia Theatrea u LA-u, gdje se održavala dodjela MTV VMA.

Greene je nedavno u Parizu snimala film LOL: Laughing Out Loud s Miley Cyrus u glavnoj ulozi. U posljednje se vrijeme pričalo i da je Kristen Stewart jako ljubomorna zbog rastuće popularnosti lijepe Ashley, a vjerujemo da joj pri pogledu na ove fotografije s MTV VMA neće biti baš lako.