OTIMANJE SLAVE

Robert sabotira karijeru Zaca Efrona?

10.08.2010 u 13:50

Bionic
Reading

Navodno rivalstvo između dvije mlade zvijezde trenutno ide u korist Robertu Pattinsonu

'Robert je trenutno kralj svih vrištećih djevojaka, dok je Zac pao u zaborav. Na nedavno održanoj dodjeli MTV-jevih Movie Awards, kada je Zac kročio na crveni tepih, djevojke su entuzijastično vikale, no kada je naišao zgođušni Robert, Zac je postao tema prošlosti', izjavio je stručnjak za ljudske odnose, Matt Titus.

'Hollywood jedino zanima velika novčana zarada. Zacov rad nas nimalo ne zanima ako ne prodaje kinoulaznice. Činjenica je da je novi Zacov film Charlie St. Cloud imao 60 posto manje od prodaje ulaznica drugog tjedna prikazivanja. Ako Zacova karijera nastavi ići u neprofitnom smjeru, nemilosrdni Hollywood će ga lako zamijeniti', izjavio je holivudski doušnik.   

Zacu sigurno ne ide u prilog planetarno rastuća Robertova slava. To je i pokazao na dodjeli MTV-jevih nagrada, kada je bio vidno ljutit zbog ogromne pažnje koju dobiva zgodni britanski glumac.

'Samo jučer Zac je bio zlatni dečko Hollywooda koji je uživao slušajući vrišteće djevojke. Ove godine je potpuno zakazao, a njegovu titulu je besramno oduzela zvijezda Sumraka. Zacu nije jasno što je toliko privlačno u Robertu, koji mu je potpuna suprotnost.'

Po svemu sudeći, Zac pripada timu Taylora Lautnera