Detalji članka SUMRAKOMANIJA

ROBERT PATTINSON:

Postao sam pravi radoholičar

Robert Pattinson, britanski glumac koji se proslavio zahvaljujući ulozi vampira Edwarda Cullena, otkrio je da zadovoljstvo nalazi u poslu te da je postao radoholičar

'Prije sage 'Sumrak' nisam imao previše glumačkih angažmana, pa sam sad zbilja sretan što ne mogu predahnuti od posla', rekao je Rob (24) koji najesen počinje snimati dva nova nastavka po Praskozorju, zadnjoj knjizi iz tog popularnog književnog serijala.

'Želim što više glumiti. Uživam u poslu i volim biti non-stop u poslu. Prije sam se mučio da dođem do angažmana i išao sam bezuspješno po audicijama. Sad ni ne stignem razmišljati o ičemu drugom osim o poslu, što je super', kaže Pattinson.

Iako je sad sretan što je dobio priliku života, mladi glumac se požalio da mu nekad nije lako nositi se s pritiskom medija i fanovima koji ga prate u stopu.

'Uspijem pobjeći tu i tamo od tog ludila. To mi pomaže da ostanem normalan. Stalno si govorim da će to ludilo kad-tad morati završiti', rekao je Pattinson čija je veza s Kristen Stewart, kako se piše, trenutačno u velikoj krizi.