Detalji članka SUMRAKOMANIJA

NE TAKO ČEDNA

Christian iz 'Sumraka' pozirala za Maxim

Christian Serratos, poznatija kao Angela Weber iz 'Sumraka', pozirala je za časopis Maxim i pritom pokazala svoju sasvim drugu stranu

Naime, ona u 'Sumraku' glumi tihu, nježnu i dragu Angelu koje se i pomalo teško prisjetiti pokraj mase dominantnijih likova. Također, njezin je otac svećenik, a ona ima problema sa samopouzdanjem. U stvarnosti je sasvim drugačija od lika koji glumi.

To je pokazala i serijom fotografija za Maxim koje nisu nimalo čedne. Naime, ona u kupaćim kostimima i donjem rublju zavodljivo jede jagodu i navlači žvakaću gumu. Također, ova devetnaestogodišnja glumica progovorila je o svom strahu od noževa te prvom poljupcu.

Tako kaže da je dugo kupovala hranu koju nije potrebno rezati, a i danas, kad netko drži nož, ona pobjegne u drugu prostoriju.

Prvi put se poljubila s jednim skaterom te kaže da je sve bilo super.

Također, prvu golu fotku snimila je za PETA-in oglas. Kaže da je jako sretna jer je zbog te fotke glumac Mario Lopez prestao jesti meso.

Fotke slatke Christian za Maxim pogledaj ovdje: http://www.maxim.com/girls/girls-of-maxim/93167/my-first-time-christian-serratos.html#1 .