Detalji članka SUMRAKOMANIJA

ZBOG ULOGA

Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu

Robert Pattinson, zvijezda sage 'Sumrak', otkrio je da je pomalo ljubomoran na uspješnu karijeru Daniela Radcliffea najpoznatijeg po ulozi Harryja Pottera u tom uspješnom filmskom serijalu

Rob, koji je ovoga mjeseca proslavio 24. rođendan, kaže da se ne može ne osjećati zavist zbog sjajnih uloga mladoga Daniela (20) koji je usporedo s karijerom u filmovima prema knjigama J. K. Rowling nanizao nekoliko odličnih uloga i u kazalištu.

'Sviđa mi se raznolikost njegovih uloga, a Daniel se ne boji izazova. Zbilja mu zavidim, jer je i na kazališnim daskama jednako dobar kao i na filmu. Ima tu mogućnost transformacije pa mu predviđam veliku karijeru', kaže Rob koji je s Radcliffeom imao priliku surađivati i u filmu Harry Potter i plameni pehar iz 2005. godine.

Robert je dodao da bi volio da mu Daniel da i koji savjet po pitanju tereta slave.

'Čini se da Danielu to ide od ruke. Ostao je s obje noge čvrsto na zemlji usprkos hordama obožavatelja', rekao je Rob čija je nova kratka frizura uznemirila njegove brojne fanove koji na forumima već danima raspravljaju o tome je li mu bolja ona stara razbarušena friska ili ova nova, kratka.