LJUBAVNI JADI

Robert je ljubomoran na Kristeninu karijeru?

30.03.2010 u 12:00

Bionic
Reading

Veza Roberta Pattinsona i Kristen Stewart navodno je u velikoj krizi, a najveći je razlog, ako je vjerovati žutom tisku, Robova ljubomora zbog Kristenine karijere koja ide munjevitom putanjom

Ljubav tog mladog para već neko vrijeme okupira pozornost medija, no čini se da su se nadvili tamni oblaci nad njihovu dosad idiličnu vezu.

Prema nekim nagađanjima, najveći je uzrok to što je Rob pomalo ljubomoran na Kristeninu glumačku karijeru koja u posljednje vrijeme ide dosta brzo uvis. 

'Roberta muči to što su svi puni hvale za njezin film The Runaways o kojem se stalno priča u medijima. Osim toga, Kristen predviđaju sjajnu karijeru dok kritičari nisu bili oduševljeni njegovim filmom Hvala ti za ljubav. U posljednje vrijeme su se morali razdvojiti i zbog poslovnih obveza pa je i to utjecalo na njihov odnos', rekao je dobro upućen izvor.

Prema drugim izvorima i sama Kristen osjeća da nešto ne štima u njihovom odnosu.

'Kristen i Robert sada provode puno vremena jedno bez drugog i to je počelo uzimati maha. Dosad su navikli biti stalno zajedno. To je sada test njihove veze. Robert nije baš ni zadovoljan svojim nastupom u 'Hvala ti za ljubav', a 'The Runaways' i prije prikazivanja proglašen velikim hitom', rekao je isti izvor.