PROBLEMI U RAJU

Kristen ljubomorno čuva Pattinsona

12.03.2010 u 12:00

Bionic
Reading

Kristen Stewart navodno izluđuje svog dečka Roberta Pattinsona svojom posesivnom naravi. Devetnaestogodišnja glumica je ljubomorna na njegovu partnericu iz filma 'Hvala ti za ljubav' (Remember Me) Emilie de Ravin pa nastoji što više pratiti ga na putovanjima

Doista nije lako biti djevojka Roberta Pattinsona, trenutačno jednog od najpoželjnijih mladih glumaca za kojim luduju milijuni obožavateljica.

'Kristen ludi od ljubomore kad su Rob i Emilie zajedno na putovanjima, azbog promocije filma Hvala ti za ljubav prisiljeni su puno vremenaprovoditi skupa. Sve štima kad su zajedno, no Rob želi imati vremena samoza sebe. Ali Kristen je toliko uplašena da će biti nogirana zbog Emilieili neke druge cure koja Robu zapadne za oko da je postala posesivnai želi Pattinsona samo za sebe. Njega je to u posljednje vrijeme počelojako smetati', otkrio je dobro upućeni izvor.

Osim toga, priča se da se Stewart na premijeri tog filma pojavila samo da bi Emilie rekla da drži prste k sebi.

'Iako se obično drži podalje od Roba na takvim događanjima, Kristen jeovoga puta došla da bi Emilie poručila da je Pattinson njezin', kažeisti izvor.