Detalji članka SUMRAKOMANIJA

PROBLEMI U RAJU

Kristen ljubomorno čuva Pattinsona

Kristen Stewart navodno izluđuje svog dečka Roberta Pattinsona svojom posesivnom naravi. Devetnaestogodišnja glumica je ljubomorna na njegovu partnericu iz filma 'Hvala ti za ljubav' (Remember Me) Emilie de Ravin pa nastoji što više pratiti ga na putovanjima

Doista nije lako biti djevojka Roberta Pattinsona, trenutačno jednog od najpoželjnijih mladih glumaca za kojim luduju milijuni obožavateljica.

'Kristen ludi od ljubomore kad su Rob i Emilie zajedno na putovanjima, a zbog promocije filma Hvala ti za ljubav prisiljeni su puno vremena provoditi skupa. Sve štima kad su zajedno, no Rob želi imati vremena samo za sebe. Ali Kristen je toliko uplašena da će biti nogirana zbog Emilie ili neke druge cure koja Robu zapadne za oko da je postala posesivna i želi Pattinsona samo za sebe. Njega je to u posljednje vrijeme počelo jako smetati', otkrio je dobro upućeni izvor.

Osim toga, priča se da se Stewart na premijeri tog filma pojavila samo da bi Emilie rekla da drži prste k sebi.

'Iako se obično drži podalje od Roba na takvim događanjima, Kristen je ovoga puta došla da bi Emilie poručila da je Pattinson njezin', kaže isti izvor.