Detalji članka SUMRAKOMANIJA

SAGA 'SUMRAK'

Procurile prve fotke iz 'Pomrčine'

Zanimanje za 'Pomrčinom', trećim filmskim nastavkom sage 'Sumrak', raste iz mjeseca u mjesec, a nedavno su se pojavile i prve slike iz tog, nimalo ne sumnjamo, budućega filmskog hita

Na slikama se mogu vidjeti Bella i Edward u vrućem zagrljaju, te scena obračuna između nove Victorije (Bryce Dallas Howard) i Edwarda.

Radnja filma 'Pomrčina' je smještena u fanpirima dobro poznati kišoviti Forks. Inače, istoimena knjiga Stephenie Meyer (Eclipse) je izbila na sam vrh američkih i britanskih ljestvica popularnosti, skinuvši s prvog mjesta čak i završni nastavak sage o popularnom čarobnjaku Harryju Potteru.

Filma u kina dolazi za četiri mjeseca, a dotad uživajte u rijetkim fotografijama 'Pomrčine'.

Sve o temi: sumrak | Sumrakomanija | pomrčina

Upozorenje:
Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike. Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr