ZA ULOGU U 'NI NA NEBU NI NA ZEMLJI'

I Kendrick iz sage 'Sumrak' u utrci za prvog Oscara

03.02.2010 u 13:59

Bionic
Reading

Anna Kendrick, koju poznajemo po ulozi Jessice Stanley, Belline prijateljice u sagi 'Sumrak', prva je iz zvjezdane postave tog popularnog filmskog serija s vrijednim priznanjem - nominacijom za Oscara. 24-godišnjakinja je to zaslužila ulogom u filmu 'Ni na nebu ni na zemlji'

Glumica je nominirana u kategoriji najbolje sporedne glumice za film 'Ni na nebu ni na zemlji' u kojem glavnu ulogu ima slavni George Clooney.

'Dirnuta sam i oduševljena što sam se našla u društvu svih tih talentiranih glumica. Velika mi je čast da sam imala priliku raditi s Georgeom Clooneyjem i Verom Farmiga te s redateljem Jasonom Reitmanom', kaže Anna koja se našla i na nedavnoj listi najvećih holivudskih nada.

Osim svojim talentom, Anna je osvojila srca fanova i skromnošću. Kaže da je sasvim obična cura koja se trudi raditi svoj posao najbolje što zna. U kategoriji 'najbolja sporedna ženska uloga' natječu se i Mo'Nique (Precious), Vera Farmiga (Ni na nebu ni na zemlji), Penelope Cruz (Nine) i Maggie Gyllenhaal (Crazy Heart).

Dodjela nagrade Oscar održat će se u 7. ožujka.