SVE TRAŽENIJI

Lautner kao novo lice Armanijeve kampanje?

10.12.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Taylor Lautner, 17-godišnji glumac koji u sagi 'Sumrak' tumači ulogu vukodlaka Jacoba Blacka, kako se šuška, mogao bi postati novo zaštitno lice kampanje modne kuće Giorgio Armani

Prema dobro upućenim izvorima, samo je pitanje vremena kad će mladi glumac staviti svoj potpis na ekskluzivni ugovor s ovom poznatom talijanskom dizajnerskom kućom.

Kako saznaje In Touch Weekly, Taylor bi se trebao pojaviti kao lice novog Armanijevog parfema i nove kolekcije odjeće A/X Armani Exchange.

'Armani je ponudio Tayloru pozamašan honorar, a navodno je riječ o milijunskoj ponudi. Lautner ozbiljno razmatra tu ponudu koja mu se čini vrlo primamljivom', otkrio je isti izvor.

Mladi je glumac koji se za ulogu u 'Mladom mjesecu' morao nabildati otkrio da se nikako ne može naviknuti na to da svugdje nalijeće na vlastite slike.

'Ne znam kako se naviknuti na to. Meni je jako čudno voziti se cestom i onda odjednom ugledati svoj ogromni lik na nekom jumbo plakatu. Ali to dolazi u opisu posla, sve je to zbog sage 'Sumrak'', zaključio je Lautner.