NAGRADNJAČA

Tko ide na ponoćnu premijeru 'Mladog mjeseca'

12.11.2009 u 08:38

Bionic
Reading

U naša kina 20. studenog konačno dolazi 'Mladi mjesec', drugi dio jedne od najpopularnijih vampirskih priča današnjice. T-Mobile i tportal.hr vode te na na ponoćnu premijeru filma, a uz ulaznice dobit ćeš i originalnu majicu ili privjesak s logom filma

Robert Pattinson i Kristen Stewart u ulogama besmrtnog vampira i mlade tinejdžerice koji se zaljubljuju i ruše sve granice i predrasude, svojom savršenom glumačkom kemijom osvojili su milijune gledatelja širom svijeta, a film 'Sumrak' je postao instant klasik. Ove godine saga 'Sumrak' se nastavlja filmom 'Mladi mjesec'.

U gradiću Forksu za Bellu Swan sve je savršeno: u vezi je s Edwardom, svojom najvećom ljubavi, a uskoro upoznaje i njegovu obitelj vampira – Cullenove. Nakon rođendanske zabave koja krene po zlu, Bella će se suočiti sa sudbinom.

'Mladi mjesec' još je napetiji i neizvjesniji film od svog prethodnika koji će svoje buduće gledatelje oduševiti vizualnim stilom, odličnim glumačkim izvedbama i nevjerojatnom bezvremenskom ljubavnom pričom za sve generacije!'

Bella i Edward te čekaju samo u odabranim kinima: multipleksima CineStar Zagreb, Novi Zagreb, Rijeka i Zadar te u kinu Europa u Osijeku.

Odgovori točno na tri pitanja i prvih 20 koji točno odgovore osvajaju po dvije ulaznice za premijeru! (5x2 za Zagreb, 5x2 za Zadar, 5x2 za Rijeku, 5x2 za Osijek)

Ulaznice su osvojli:

Rijeka

Eugen Novaković
Sandra Grabar Blažević
Dina Sorić
Barbara Lavrnja
Valerija Kožulić


Osijek

Vlatka Šimunović
Srđan Lukačević
Dunja Vidakovic
Višnja Gregorić
Iva Uglik


Zadar

Ozren Brajković
Tanja Dujmov
Roko Basioli
Milorad Katić
Silvana Vitez



Zagreb

Andrijana Dolenec
Martina Vuković
Daniela Kuštre
Ana Ezgeta
Sabina Novak

Dobitnike ćemo o preuzimanju karata obavijestiti putem maila.