KELLAN LUTZ

Oduševljen sam Volturima

29.10.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Kellan Lutz, mladi glumac koji u sagi 'Sumrak' igra ulogu Emmetta Cullena kaže da su ga u novim nastavcima ove uzbudljive vampirske filmske priče posebno impresionirali Volturi

'Dečki koji glume Volture su me oduševili. Sjajni su! Zbog drukčijeg rasporeda nisam ih imao prilike upoznati na snimanju 'Mladog mjeseca' pa sam ih sreo tek na setu 'Pomrčine'. Zbilja su kul momci. Oni su mi sad zapravo najdraži likovi iz sage 'Sumrak'', kaže Lutz. Dodao je i da svi redatelji imaju različit pristup snimanju filmova što će se, uvjeren je, jako svidjeti zaljubljenicima u knjige Stephenie Meyer.

'Catherine Hardwicke vrlo je energična i snimila je sjajan prvi film. Chris Weitz je pak opušten i ima sjajan osjećaj za efekte. Mislim da će 'Mladi mjesec' oduševiti fanpire širom svijeta, jer je prepun akcijskih scena koje ostavljaju bez daha. Redatelj 'Pomrčine' David Slade ima svoj stil režiranja koji je pod jakim utjecajem njegova prijašnjeg rada u nezavisnim filmskim vodama i akcijskim filmovima. Svi filmovi će biti posebni, a to je ono što je doista zanimljivo. Ujedno je i dobro za nas glumce, jer imamo mogućnost upoznati različite stilove režije', kaže Lutz dodavši kako uživa glumiti svoj lik. Emmett je jednostavan momak koji nikad nije depresivan.

'Osjećam se kao Emmett od prvog dana, još od audicije za ulogu Edwarda. Odlično se osjećam u njegovoj koži. On je uvijek dobre volje i spreman za zabavu. On je tip osobe koju svi vole', rekao je Lutz.