TRI VOLTURA:

'Mladi mjesec' moći će gledati cijela obitelj

13.10.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Trojica članova loze Volturi u nedavnom intervjuu pričali su o dojmu koji je na njih ostavio 'Mladi mjesec', ali i cijela saga 'Sumrak'. Predstavljamo vam Charlieja Bewleyja (Demetri), Camerona Brighta (Alec) i Christophera Heyerdahla (Marcus)!

Christopher Heyerdahl je prekaljeni kanadski glumac čija karijera traje gotovo 25 godina. Našoj publici poznat je iz serija 'Lovci na natprirodno' i 'Smallville', a u 'Mladom mjesecu' glumi Marcusa, jednog od trojice vođa Voltura, koji osjeća veze između ljudi i vampira.

Glumac Charlie Bewley je u 'Mladom mjesecu' ostvario svoju debitantsku ulogu. On glumi Demetrija, tragača i jednog od ključnih članova Voltura

Najmlađi član trojke je šesnaestogodišnji Kanađanin Cameron Bright koji je unatoč mladoj dobi ostvario nekoliko velikih uloga. U 'Rođenju' je glumio s Nicole Kidman, a gledali smo ga i u filmu 'X-Men: Posljednja fronta'. U 'Mladom mjesecu' glumi Aleca, brata blizanca Jane, a ima moć ljudima pomutiti razum, što ih čini slijepima i nepokretnima.

Glumci su trenutno u Australiji gdje obilaze razne konvencije s temom 'Sumraka' i razgovaraju s obožavateljima. Sva trojica su oduševljena ulogama, a priznaju da ih je malo iznenadila tolika medijska pozornost koja prati sve članove glumačke ekipe, no oni kažu da stoje čvrsto na zemlji.

Charlie je usporedio i prva dva nastavka. 'Glavna razlika između ova dva filma je u tome što 'Mladi mjesec' može gledati cijela obitelj i svakome će se svidjeti neki dio iz filma. Dok je 'Sumrak' bio više prožet emocionalnom igrom, ovaj nastavak ima puno više akcije. Chris Weisz je pravi stručnjak kad su akcijske scene u pitanju.'

Cijeli intervju možete pročitati ovdje