ROBERT PATTINSON:

Vrišteći fanovi su dio moga posla

13.10.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Robert Pattinson, mlada zvijezda sage 'Sumrak', često je isticao da se ne može priviknuti na iznenadnu slavu, no sada kaže da se polako navikava na ogromno zanimanje obožavatelja i javnosti

Pattinson, koji je zahvaljujući ulozi Edwarda Cullena postao novi miljenik tinejdžerica, ali i njihovih mama, postaje sve više svjestan činjenice da je teret slave neodvojiv dio njegova posla.

'Više to ne primam k srcu. To je sve dio posla. Sve dok radim ono što volim, to mi ne smeta. Uostalom, cure ne vrište za mnom, već za Edwardom. Iskreno, ponekad ni sam ne znam što se događa. Npr. neki dan sam ručao na jednom odmaralištu uz cestu i nakon sat, dva odjednom je oko 400 ljudi stajalo ispred restorana. To je bilo suludo! Ali tako je u posljednje vrijeme, gdje god da se pojavim', kaže mladi Britanac.

Dodao je i da će zanimanje javnosti i fanova sve više rasti što se približava nastavak 'Sumraka', Mladi mjesec

'Zasad mogu ignorirati te neke stvari oko mene, ali nakon premijere 'Mladog mjeseca' bit će sigurno još luđe', rekao je 23-godišnji Robert koji je, kako pišu mediji, u vezi s Kristen Stewart, svojom filmskom kolegicom iz 'Sumraka'.