Detalji članka SUMRAKOMANIJA

ANNA KENDRICK

Nastojim uvijek unijeti nešto osobno u ulogu

Anna Kendrick, glumica koja glumi Jessicu u 'Sumrak' sagi, otkrila je nedavno u intervjuu za MTV.com sve o svojoj ulozi te kako se slaže s kolegama koji su pod ogromnim povećalom javnosti

'Kada glumite obične ljude, odnosno likove bez supermoći, imate više slobode jer se ljudi ne vežu za njih onoliko koliko za likove iz mitološkog svijeta Stephenie Meyer. Tako da nikad nemamo problema ako malo promijenimo likove i pokušamo unijeti nešto svoje', izjavila je Anna u intervjuu za MTV.com o ulozi Jessice.

Za novog redatelja Davida Slanea ima samo riječi pohvale, a priznala je i da nije još imala priliku vidjeti prvu verziju Mladog mjeseca.

'Nisam još imala priliku pogledati 'Mladi mjesec', ali neki glumci jesu i svi kažu da je film odličan, čak i ova prva, nedorađena verzija. Naravno, dotakla se i teme slave i kako se glumci nose s njom.

'Rob i Kirsten se nisu nimalo promijenili, stoje čvrsto na zemlji i mislim da to ne utječe na njih. Znam da bih ja poludjela da se javnost toliko zanima za mene', kaže Anna Kendrick.
Sve o temi: sumrak | Sumrakomanija