EMBRY IZ 'MLADOG MJESECA'

Gordonov uzor je Taylor Lautner

04.09.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Kiowa Gordon, član glumačke postave 'Mladog mjeseca', kaže da su mu kao mladom glumcu od velike koristi bili savjeti Taylora Lautnera, odnosno Jacoba Blacka

Kiowa, mladi Amerikanac indijanske krvi, tumači ulogu vukodlaka Embryja Calla, a glumac kaže da mu je uzor za tu ulogu Lautner koji već ima puno iskustva u toj zahtjevnoj ulozi.

'Da, Taylor je zbilja sjajan izbor za tu ulogu. Snažan je i u odličnoj formi. Osim toga, iako se tako možda ne čini na prvi pogled, ima taj oštar stav koji je potreban za ulogu Jacoba', rekao je Kiowa Gordon.

Gordon je ispričao i kako su on i ostali glumci koji igraju vukodlake u Mladom mjesecu morali proći žestoku tjelovježbu da bi istesali svoja tijela do savršenstva.

'Kad smo se prvi put pojavili na snimanju, rekli su nam: 'Našli smo vam osobne trenere. Pripremite se na naporno vježbanje.' Ali na kraju je bilo jako zabavno', ispričao je Kiowa.

U 'Mladom mjesecu', drugom po redu filmskom nastavku, Bella postaje sve bliža s Jacobom, a film u američka kina stiže 20. studenog.