Detalji članka SUMRAKOMANIJA

SREDINOM RUJNA

Premijera novog foršpana 'Mladog mjeseca' na MTV VMA

Svi fanpiri ovogodišnju će dodjelu MTV-jevih nagrada za najbolje spotove (MTV VMA) dočekati s posebnim zanimanjem jer će 13. rujna biti prikazan novi ekskluzivni foršpan filma 'Mladi mjesec'

Ljubitelje ekranizacija bestselera Stephenie Meyer razveselit će vijest da će foršpan predstaviti udarna glumačka trojka iz 'Sumraka' - Robert Pattinson, Kristen Stewart i Taylor Lautner.

Ovaj trailer uključuje dosad neprikazane scene iz 'Mladog mjeseca'.

Prvi foršpani iz nastavka 'Sumraka' prikazani su na ovogodišnjoj dodjeli MTV-jevih nagrada za najbolje filmove (MTV Movie Awards)

Osim toga, istoga dana, odnosno 13. rujna, bit će premijerno emitiran prvi singl glazbe iz 'Mladog mjeseca', pjesma 'Meet Me on the Equinox' benda Death Cab for Cutie.

Ovogodišnju dodjelu vodit će britanski komičar Russell Brand, a svoj su nastup potvrdili Beyoncé, Jay-Z, Lady Gaga, Green Day, Pink, Taylor Swift i Muse. Među prezenterima bit će i pjevačke zvijezde Katy Perry, Ne-Yo i Nelly Furtado, glumci TV serije 'Gossip Girl' Chace Crawford i Leighton Meester i mlada glumica Miranda Cosgrove.

Premijera drugog nastavka 'Mladog mjeseca' najavljena je za 20. studenoga, a soundtrack na kojem će se između ostalog moći čuti i Muse, Radiohead i Coldplay u glazbene trgovine stiže 13. listopada.

Sve o temi: Mladi Mjesec | sumrak