FILM 'NA CESTI'

Kristen otkrila još detalja o kontroverznoj ulozi

15.01.2013 u 11:40

Bionic
Reading

Kristen Stewart (22) u filmu 'Na cesti', ekranizaciji romana Jacka Kerouacka, igra promiskuitetnu Marylou. Glumica koja nam je najpoznatija kao Bella Swan u sagi 'Sumrak' kaže da joj je bila teška scena plesa

'Iskreno, bilo mi je puno teže snimiti scenu Marylouinog plesa nego skinuti se pred kamerama. Nije mi bilo lako snimiti tu plesnu scenu jer je u knjizi opisano da Marylou pleše kao da je u ekstazi. Nekoliko smo to puta snimali, skoro sam se onesvijestila. Bila sam zadihana i crvena kao rak. Eto, taj mi dio odmah padne na pamet kad me netko pita kako mi je bilo na snimanju 'Na cesti'. Golišave scene mi se u usporedi s tim scenama plesa čine jako jednostavne', rekla je Kristen, prenosi Hollywoodlife.

Dodala je da je njezin lik Marylou seksualno oslobođena mlada žena te da njezina osobnost jednostavno iskače sa stranica Kerouacove knjige.

'Morala sam ući u tu ulogu svim srcem. Marylou je divlja, neobuzdana, živi za trenutak... Takav lik ne možete lažirati. U svakoj ulozi nastojim pronaći samu sebe kako bih je što bolje predočila', rekla je Kristen.

Kako je ranije objavljeno, film Na cesti ima dosta golišavih scena i mogao bi, nakon uloge čedne Belle, mlade Kristenine fanove poprilično iznenaditi.

Redatelj filma na 'Na cesti' je Walter Salles, a osim Kristen glume i Sam Riley, Garrett Hedlund, Viggo Mortensen, Amy Adams, Tom Sturridge, Steve Buscemi, Elisabeth Moss i Terrence Howard.

Kristeninu glumu pohvalio je kolega iz filma Garrett Hedlund

'Vjerujem da će obožavatelji biti oduševljeni filmom. Kristen se potpuno unijela u ulogu. Nadmašila je samu sebe. Mislim da će 'Na cesti' biti vrlo uspjela ekranizacija. Kristen je genijalka', rekao je Hedlund, kojeg znamo iz filma 'Tron: Nasljedstvo'Inače, K-Stew je ispričala da bi vrlo rado ponovno snimala i s Jodie Foster. Kristen je u filmu Soba panike igrala Jodienu kćer.

'Kristen je bila oduševljena što Jodie ne odlazi u mirovinu. Nada se da bi mogla još surađivati s njom. Kristen cijeni njezin rad redateljice i glumice te želi učiti od najboljih. Ona je oduševljena Jodienim radom i njezinom karizmom. Obožava je', rekao je jedan izvor, prenosi Hollywoodlife.

237126,237124,237071,237077