Detalji članka SUMRAKOMANIJA

'PRASKOZORJE 2. DIO'

Upoznajte nove vampire iz posljednjeg nastavka sage!

S velikim se zanimanjem iščekuje novi nastavak sage 'Sumrak', 'Praskozorje 2.dio', kojim završava ova uzbudljiva priča o vampirima, vukodlacima i ljudima koja je opčinila sumrakomanijake diljem svijeta

Nakon Kristen (22) koja je otkrila da će posljednji nastavak donijeti puno iznenađenja čak i za one koji su dobro upoznati s knjigama proslavljene autorice sage 'Sumrak' Stephenie Meyer, Robert Pattinson koji se proslavio kao Edward Cullen ispričao je ponešto o 'Praskozorju 2. dio'.

Robert Pattinson je rekao da će kraj sage Sumrak biti 'bizaran'.

'Kraj sage 'Sumrak' je bizaran. Ali vrlo je nježan. Rekao bih da je to najnježniji dio filma. Stephenie je to odlično zamislila. Sjajan je', rekao je Robert. 

Osim nama dobro poznatih likova u posljednjem nastavku sage u kojem u akciju kreću i opasni Volturi koji kćer Belle i Edwarda vide kao prijetnju miru između ljudi, vampira i vukodlaka, upoznat ćemo i neke nove vampire: Irinu, Vladimira, divlje amazonske vampirice Sennu i Zafrinu, Stefana, Maggie, Garretta, Tiju, prelijepu egipatsku vampitiricu Kebi, Benjamina, Amuna, irski vampirski par Siobhan i Liama, Tanyu, Kate i mnoge druge.

Posljednji je nastavak režirao Bill Condon, a u ulozi ljupke Renesmee, Edwardove i Belline kćeri je Mackenzie Foy.

Kako je ranije objavljeno, film u našim kinima počinje igrati 15. studenoga (Blitz).

Praskozorje 2. dio je i najkraći film iz sage Sumrak, trajat će 115 minuta, dvije minute manje od Praskozorja 1. dio, objavio je Digitalspy.

Inače, Pattinson je scenu seksa između Belle i Edwarda opisao kao 'smiješnu'.

'Kad radite film s oznakom da ga smiju gledati stariji od 13 godina, morate dobro paziti na svaki detalj. Scene seksa nisu vruće, rekao bih da su smiješne', u svom je stilu prokomentirao Rob.223105,223142 ,223100 ,223087