Detalji članka SUMRAKOMANIJA

ZVIJEZDE SAGE

Kristen i Robert se sele u Englesku?

Kristen Stewart (22) i Robert Pattinson (26) ponovno su skupa te se svim silama trude oko nove/stare veze

Prema nekim informacijama, par iz sage Sumrak, koji je prekinuo nakon što je razotkrivena tajna ljubavna veza Kristen Stewart i redatelja Ruperta Sandersa, planira se preseliti u Cornwall na jugozapadu Engleske.

Rob i Kristen nedavno su posjetili Cornwall koji ih je oduševio.

'Robert je u djetinjstvu odlazio sa svojom obitelji tamo i nosi prekrasne uspomene. Nedavno je poveo Kristen i bila je oduševljena krajolikom. Ostali su tamo nekoliko dana daleko od svih. Svidjelo im se to što su imali svoj mir i čak razmišljaju o kupnji kuće. Sasvim je to jasan znak da se jako trude oko veze', rekao je jedan izvor, prenosi Digitalspy.

Njihova dugogodišnja ljubavna veza pukla je kad je ovoga ljeta otkrivena Kristenina afera s 41-godišnjim oženjenim redateljem Rupertom Sandersom. Preljub je izašao na vidjelo nakon što su objavljene fotografije prikazivale kako se par ljubi i grli. Kristen i Sanders javno su se ispričali, a sad se čini da su Rob i Kristen izgladili problem.

Inače, kako je dobro poznato svim sumrakomanijacima, posljednji film iz sage Sumrak, 'Praskozorje 2', u kina širom svijeta stiže sredinom studenoga. Film je režirao Bill Condon i donosi pregršt uzbuđenja.

220508 ,220460,220393,220309