RADE NA VEZI

Kristen i Robert uživali na romantičnoj večeri

04.10.2012 u 11:55

Bionic
Reading

Kristen Stewart i Robert Pattinson svim se silama trude spasiti svoju vezu. Mlade zvijezde otišle su na romantičnu večeru, što nije prošlo nezapaženo

Kristen (22) i Robert (26) posjetili su s prijateljima restoran u zapadnom Hollywoodu, a svjedoci kažu da se nisu odvajali jedno od drugoga, držeći se za ruke.

'Smijali su se, nisu skidali pogled jedno s drugoga, držali su se za ruke... Izgledali su kao svaki drugi zaljubljeni par. U društvu su bili još dva dečka i jedna djevojka. Uživali su doista u svakom trenutku u tom druženju. Proveli su nekoliko sati tamo, a bili su ležerno odjeveni. Bilo je zbilja predivno ponovno ih vidjeti skupa', rekao je jedan posjetitelj.

Čini se da je Robert odlučio prijeći preko Kristenina preljuba s Rupertom Sandersom, redateljem 'Snjeguljice i lovca'. Ipak, njegovi prijatelji i rodbina nisu time pretjerano oduševljeni.

'Nisu zadovoljni time što su se Kristen i on pomirili. Misle da bi ga ona opet mogla povrijediti. No ne žele se uplitati u to, jer on je ipak odrasla osoba', rekao je jedan izvor.

Kako je već objavljeno, Rupert i njegova supruga Liberty Ross, s kojom ima dvoje djece, posjećuju bračnog savjetnika da bi spasili brak.