Detalji članka SUMRAKOMANIJA

KRISTEN STEWART O PATTINSONU:

'U redu smo i bit ćemo u redu'

Nakon afere s redateljem Rupertom Sandersom, Kristen Stewart suočila se novinarima i odgovorila na škakljiva pitanja poput onoga hoće li joj se biti neugodno pojaviti na premijeri filma s Robertom Pattinsonom

Nakon ljubavnog kraha s Robertom Pattinsonom zbog njezinog preljuba, Kristen Stewart konačno je dala izjavu, no ne baš suvislu. 'Mi smo u redu i bit ćemo u redu', odgovorila je glumica na pitanje u kakvim je odnosima s Pattinsonom te hoće li joj se biti neugodno pojaviti s njim na premijeri filma.

Iako je nakon afere izbivala neko vrijeme, presicu povodom nastavka 'Sumraka' nije mogla izbjeći, kao ni pitanja oko propale veze.

'Bila sam nervozna, očito. Uvijek imam tremu kad moram na crveni tepih. Sama sebi sam govorila: 'Nemoj se onesvijestiti.' Na sreću, sve je prošlo dobro', priznala je mlada glumica na promociji svog posljednjeg filma 'On The Road' u Torontu, prenosi Daily mail.

Iako bi se Kristina i Pattinson uskoro trebali pojaviti na premijeri zajedničkog filma, to je još uvijek vrlo neizvjesno s obzirom na zahlađenje odnosa, a i glumica je ovim izjavama zvučala prilično neuvjerljivo.
213256,212718,212248,212637