DOLAZI NA PREMIJERU

Pogledajte Kristen u novom foršpanu 'Na cesti'

04.09.2012 u 13:00

Bionic
Reading

Kristen Stewart će se prvi put nakon preljuba pojaviti na crvenom tepihu, i to na filmskom festivalu u Torontu koji počinje 6. rujna

Mlada glumica tamo promovira svoj najnoviji film 'Na cesti', ekranizaciju kultnog romana Jacka Kerouaca iz 1950. godine. U tom filmu za koji se priča da će podići puno medijske prašine, a koji u američka kina stiže u prosincu, K-Stew je snimila nekoliko vrućih scena.

'Nisam se bojala golišavih scena. Volim kad su ispred mene neki novi izazovi koje moram ostvariti', rekla je Kristen koja igra slobodoumnu Marylou.

Kako je ranije objavljeno, redatelj Walter Salles pobrinuo se da se glumci što više užive u čitav projekt pa je tako čitava glumačka postava bila u izolaciji četiri tjedna, a u tom su razdoblju uživali u glazbi, filmovima i knjigama iz 50-ih godina prošloga stoljeća.

Osim Kristen, u filmu glume i Garrett Hedlund, Sam Riley, Kirsten Dunst i Viggo Mortensen

Dolazak na premijeru u Torontu bit će prvi izlazak na crveni trepih mlade glumice nakon što je otkrivena njezina ljubavna afera s Rupertom Sandersom, redateljem filma 'Snjeguljica i lovac' što je šokiralo i rastužilo sumrakomanije širom svijeta.

Kako je ranije objavljeno, Rob se pristao naći s Kristen kako bi popričali o svemu što se dogodilo. Pattinson i Stewart pojavit će se zajedno i na premijeri posljednjeg nastavka sage Sumrak u studenome.