ZGODNI GLUMAC KORISTIO MALE TRIKOVE

Kellan Lutz lagao svojim bivšim djevojkama

29.08.2012 u 11:55

Bionic
Reading

Zgođušni Kellan Lutz nedavno je priznao da nije uvijek bio iskren prema bivšim djevojkama

Kellan je trenutno u vezi s glumicom Sharni Vinson, a nedavno je priznao kako je dosta često prakticirao laganje da bi impresionirao djevojke.

'S godinama sam postao mnogo zreliji kada su u pitanju djevojke i veze. Misao vodilja koju imam već neko vrijeme glasi: 'Trebaš biti svoj i ne glumiti nešto što nisi da bi ti cure uzvratile ljubav'', mudro odgovara Kellan.

'Bio sam u jednoj vezi u kojoj sam tadašnjoj djevojci govorio neke stvari i predstavljao se kao netko tko nisam. Znao sam govoriti da volim određeni bend samo zato što ga ona voli, a zatim mi je kupila kartu za njihov koncert na koji sam nevoljko morao ići. To nije bilo pravedno s moje strane', priznaje Kellan svoje sitne, nedužne laži.

Kellan je također progovorio o svojoj novoj djevojci, rekavši: 'Sharnina i moja osobnost su dosta slične, povezujemo se u mnogo stvari. Uvijek vodimo ugodne razgovore u dobrom raspoloženju. S njom nikad ne glumim odnos, zato naša veza prolazi u laganom ozračju. Ključ svake veze je iskrenost, to sam s vremenom naučio, zato što je na kraju dana potrebno  biti s nekim tko te voli zbog tebe samog', mudro je prokomentirao Kellan.