Detalji članka SUMRAKOMANIJA

ZGODNI GLUMAC KORISTIO MALE TRIKOVE

Kellan Lutz lagao svojim bivšim djevojkama

Zgođušni Kellan Lutz nedavno je priznao da nije uvijek bio iskren prema bivšim djevojkama

Kellan je trenutno u vezi s glumicom Sharni Vinson, a nedavno je priznao kako je dosta često prakticirao laganje da bi impresionirao djevojke.

'S godinama sam postao mnogo zreliji kada su u pitanju djevojke i veze. Misao vodilja koju imam već neko vrijeme glasi: 'Trebaš biti svoj i ne glumiti nešto što nisi da bi ti cure uzvratile ljubav'', mudro odgovara Kellan.

'Bio sam u jednoj vezi u kojoj sam tadašnjoj djevojci govorio neke stvari i predstavljao se kao netko tko nisam. Znao sam govoriti da volim određeni bend samo zato što ga ona voli, a zatim mi je kupila kartu za njihov koncert na koji sam nevoljko morao ići. To nije bilo pravedno s moje strane', priznaje Kellan svoje sitne, nedužne laži.

Kellan je također progovorio o svojoj novoj djevojci, rekavši: 'Sharnina i moja osobnost su dosta slične, povezujemo se u mnogo stvari. Uvijek vodimo ugodne razgovore u dobrom raspoloženju. S njom nikad ne glumim odnos, zato naša veza prolazi u laganom ozračju. Ključ svake veze je iskrenost, to sam s vremenom naučio, zato što je na kraju dana potrebno  biti s nekim tko te voli zbog tebe samog', mudro je prokomentirao Kellan.

198424,180677 ,146731,141484
Sve o temi: Kellan Lutz | Sumrakomanija