IZBJEGAVAJU SUSRET

Kristen i Robert razočarali fanove

20.08.2012 u 09:26

Bionic
Reading

Ni profesionalne obveze ne mogu ih natjerati da se nađu na istom mjestu: Robert Pattison liječi slomljeno srce u domu svoje prijateljice Reese Witherspoon, Kristen Stewart nije viđena u javnosti otkako je otkrivena njezina veza s oženjenim redateljem, a oboje su razočarali vjerne obožavatelje 'Sumraka' odlukom da se ne pojavljuju na konvencijama popularne sage

Obožavatelji 'Sumrak' sage razočarani su odlukom Kristen Stewart i Roberta Pattinsona da se ne pojavljuju na četvrtoj službenoj konvenciji filmskog hita. Odani fanovi popularne franšize nadali su se da će na svom skupu vidjeti barem jednu od zvijezda kako bi proslavili kraj filmske serije, piše Daily Mail.

No danas su producenti najavili kako Kristen i Pattinson neće sudjelovati, nakon što je njihova veza pukla. Na konvenciji se neće pojaviti ni Taylor Lautner. Creation Entertainment u izjavi je zahvalio obožavateljima na njihovoj predanosti.

'Strast i predanost obožavatelja 'Sumraka' je nevjerojatna, a mi organiziramo posljednji veliku konvenciju kako bismo susreli sve stare prijatelje koji čine veliku obitelj 'Sumraka'. Iako Rob, Kristen i Taylor neće ovog puta biti s nama, cijeli će vikend biti pun posebnih događanja', stoji u priopćenju.

Dvadesetdvogodišnja Kristen i 26-godišnji Robert napustili su svoj zajednički dom u Los Angelesu, a glumac se preselio u vikendicu svoje prijateljice Reese Witherspoon kako bi izliječio slomljeno srce.

Iako je posljednjih dana Pattinson nekoliko puta javno nastupio promovirajući novi film 'Cosmopolis', odlučio je držati se podalje od konvencija Sumrak koje bi se trebale održati u nekoliko američkih gradova tijekom jeseni.

Kristen nije viđena u javnosti otkako je priznala da je imala kratku vezu s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom