ŽIVOT IDE DALJE

Robert Pattinson tulumari nakon bolnog prekida

07.08.2012 u 09:10

Bionic
Reading

Mladi glumac nakon burnog raskida s Kristen Stewart zbog njezine prevare prvi put izlazi u javnost s intervjuom kojim će promovirati svoj novi filmski uradak

Robertova glasnogovornica napominje da njezin klijent neće odgovarati na pitanja o Kristen Stewart u nadolazećem intervjuu.
Pattinson daje svoj prvi intervju idući tjedan u američkom šouu 'Good Morning America'.
Pojavljivanje na televiziji Pattinson će iskoristiti u svrhu promocije svog novog filma 'Cosmopolis'. Osim gostovanja u jutarnjem šouu, Pattinsona se očekuje na njujorškom crvenom tepihu povodom premijere novog filmskog uratka.

U filmu redatelja Davida Cronenberga također glume Samantha Morton i Juliette Binoche, film je temeljen na romanu 'Cosmopolis' Dona DeLilla

Priča govori o multimilijunašu Ericu Packeru, kojeg će utjeloviti Robert, lika koji se vozi po Manhattanu u svojoj limuzini, na putu prema samouništenju.

Možda će Robert Pattinson nakon privatnih problema svoju sreću i olakšanje naći tako što će se u potpunosti fokusirati na posao i biti što dalje od medijskih napisa.

Robert Pattinson trenutno se skriva u javnosti u vili filmske kolegice Reese Whiterspoon vrijednoj sedam milijuna dolara u mjestašcu Ojai u Kaliforniji

Preko vikenda, Robert je viđen u lokalnom baru Deer Lodge u društvu prijatelja. Zaposlenik bara za medije je izjavio da je Robert djelovao sasvim u redu i da se odlično zabavljao sa svojim prijateljima uz glazbene zvukove.

Kako se da zaključiti, Robert pokušava izlascima zaliječiti svježe rane.