SVATKO NA SVOJU STRANU

Kristen se iselila iz kuće u kojoj je živjela s Pattinsonom

30.07.2012 u 10:20

Bionic
Reading

Glumac je na prvu vijest nevjere napustio kuću, a nedugo nakon njega glumica je unajmila kamion da preveze namještaj iz njihovog donedavnog ljubavnog gnijezda

Robert Pattinson i Kristen Stewart kupili su svoje ljubavno gnijezdo za šest milijuna dolara pa se pretpostavljalo da će barem nekoliko godina uživati u čarima luksuznog doma u Los Angelesu.

Međutim, nedavno otkrivene fotografije 22-godišnje Kristen kako strastveno ljubi 41-godišnjeg oženjenog redatelja RupertaSandersa narušile su glumačku ljubavnu idilu. Kako bi u očima brojnih obožavateljica ostao neokaljanog ponosa, R-Patz je na prvu vijest nevjere iselio stvari iz vile. Čini se da Kristen nije bila jako pogođena njegovim ponašanjem, jer je ubrzo stigao kamion koji je odvezao i njezine stvari.

Kamion je bio parkiran ispred kuće nekoliko sati, a radnici su prebacivali velike količine namještaja, što ukazuje na odluku o trajnom prekidu, umjesto na 'privremeno odvajanje' da bi si dali vremena da razmisle o posljedicama.

Iako slomljenog srca, 26-godišnji glumac proslavljen ulogom zamamnog vampira u sagi 'Sumrak' nije želio opterećivati obitelj i bliske prijatelje jadikovkama, već se okrenuo igranju računalnih igrica. Jedina osoba s kojom želi popričati je redatelj Sanders, s kojim se Kristen pretjerano zbližila na snimanju zajedničkog projekta 'Snjeguljica'.

'Kristen je već izdala njegovo povjerenje i prevarila ga pa ne može biti siguran da će mu otkriti istinu o vezi s Rupertom. On, s druge strane, ima obitelj za koju se treba brinuti pa Robert misli da nema što izgubiti ako mu otvoreno kaže što je posrijedi', otkrio je glumčev bliski prijatelj za magazin Sun.

Robert navodno prolazi kroz uobičajene faze: prvo je bio slomljen od tuge, zatim bijesan, a sad je u fazi kad samo želi odgovore. Nada se da će ih dobiti od redatelja koji je u braku s manekenkom i glumicom Liberty Ross, s kojom ima dvoje djece.