Detalji članka SUMRAKOMANIJA

NEVJERNA KRISTEN

Novi detalji afere koja je šokirala sumrakomanijake

Još se ne smiruje medijska bura koju je podigla nevjera Kristen Stewart (22). Na vidjelo izlaze još neki detalji ljubavne afere između mlade američke glumice i dvadesetak godina starijeg redatelja koji je oženjen i ima dvoje djece

Glumicu i redatelja fotografirali su još u svibnju dok su se zaljubljeno gledali u jednom berlinskom restoranu. No osim što je sa Sandersom varala Roberta Pattinsona (26), Kristen se dodvoravala i ulizivala' i ljubavnikovoj djeci, piše RadarOnline.

Naime, Kristen je tako u svibnju redateljevu osmogodišnju kćer Skylu vodila na sladoled u Los Angelesu gdje je sa Sandersom promovirala film 'Snjeguljica i lovac', prenosi 24 sata.

'Iako oboje tvrde da su samo jednom bili zajedno i da žale što su prevarili partnere, Kristen i Sanders već su na promociji filma u L. A.-u bili jako prisni i ona se družila s njegovom kćeri kao da je njena. Sigurno su se spetljali davno prije', otkrila je upućena osoba te dodala da tada nitko nije sumnjao da su glumica i redatelj ljubavnici.

Sanders je u braku s modelom Liberty Ross (33). Zajedno imaju dvoje djece, kćer Skylu i petogodišnjeg sina Tennysona. Sandersov otac Michael uvjeren je da će njegov sin i snaha uspjeti sačuvati brak unatoč aferi.

'To nije afera koja je trajala godinama, bila je vrlo kratka, ako se uopće i dogodila. Diglo se puno strke ni oko čega, ali brak mog sina će preživjeti', uvjeren je preljubnikov otac.

Redateljev otac dodaje kako ne bi bilo čudno da su se Rupert i Kristen 'spetljali' budući da su jako blisko surađivali dulje vrijeme i događa se da se ljudi upuste u vezu.

Afera je toliko uzrujala sumrakomanijake širom svijeta, da je obožavateljica Emma Clark na Twitteru objavila video u kojem se u suzama obratila Kristen.

'Ne razumijem kako je to mogla napraviti. Zašto bi Roberta varala s Rupertom, ili kako god je njegovo ime. Meni to nikako nije u redu. Da ga voliš toliko koliko pričaš, ne bi to napravila!', rekla je vidno potresena Britanka u videu te briznula u plač.

Kako je ranije objavljeno, iako mu se Kristen javno ispričala i molila za oprost, Robert Pattinson (26) se iselio iz njihova zajedničkog doma u Los Angelesu. Par koji su mediji prozvali Robsten, upoznao se i zaljubio na setu sage Sumrak, no dugo su tajili vezu.

Hoće li mladi glumci svojoj ljubavi dati još jednu priliku, ostaje nam da vidimo.

206410 ,206374 ,206358 ,206328