NEVJERNA KRISTEN

Novi detalji afere koja je šokirala sumrakomanijake

27.07.2012 u 12:55

Bionic
Reading

Još se ne smiruje medijska bura koju je podigla nevjera Kristen Stewart (22). Na vidjelo izlaze još neki detalji ljubavne afere između mlade američke glumice i dvadesetak godina starijeg redatelja koji je oženjen i ima dvoje djece

Glumicu i redatelja fotografirali su još u svibnju dok su se zaljubljeno gledali u jednom berlinskom restoranu. No osim što je sa Sandersom varala Roberta Pattinsona (26), Kristen se dodvoravala i ulizivala' i ljubavnikovoj djeci, piše RadarOnline.

Naime, Kristen je tako u svibnju redateljevu osmogodišnju kćer Skylu vodila na sladoled u Los Angelesu gdje je sa Sandersom promovirala film 'Snjeguljica i lovac', prenosi 24 sata.

'Iako oboje tvrde da su samo jednom bili zajedno i da žale što su prevarili partnere, Kristen i Sanders već su na promociji filma u L. A.-u bili jako prisni i ona se družila s njegovom kćeri kao da je njena. Sigurno su se spetljali davno prije', otkrila je upućena osoba te dodala da tada nitko nije sumnjao da su glumica i redatelj ljubavnici.

Sanders je u braku s modelom Liberty Ross (33). Zajedno imaju dvoje djece, kćer Skylu i petogodišnjeg sina Tennysona. Sandersov otac Michael uvjeren je da će njegov sin i snaha uspjeti sačuvati brak unatoč aferi.

'To nije afera koja je trajala godinama, bila je vrlo kratka, ako se uopće i dogodila. Diglo se puno strke ni oko čega, ali brak mog sina će preživjeti', uvjeren je preljubnikov otac.

Redateljev otac dodaje kako ne bi bilo čudno da su se Rupert i Kristen 'spetljali' budući da su jako blisko surađivali dulje vrijeme i događa se da se ljudi upuste u vezu.

Afera je toliko uzrujala sumrakomanijake širom svijeta, da je obožavateljica Emma Clark na Twitteru objavila video u kojem se u suzama obratila Kristen.

'Ne razumijem kako je to mogla napraviti. Zašto bi Roberta varala s Rupertom, ili kako god je njegovo ime. Meni to nikako nije u redu. Da ga voliš toliko koliko pričaš, ne bi to napravila!', rekla je vidno potresena Britanka u videu te briznula u plač.

Kako je ranije objavljeno, iako mu se Kristen javno ispričala i molila za oprost, Robert Pattinson (26) se iselio iz njihova zajedničkog doma u Los Angelesu. Par koji su mediji prozvali Robstenupoznao se i zaljubio na setu sage Sumrak, no dugo su tajili vezu.

Hoće li mladi glumci svojoj ljubavi dati još jednu priliku, ostaje nam da vidimo.