NEVOLJE U RAJU

Kristen i Robert ne prestaju sa svađama

12.06.2012 u 07:20

Bionic
Reading

Robert Pattinson i Kristen Stewart, mladi par iz poznate sage 'Sumrak', navodno imaju problema u vezi te se često svađaju

Mediji su se raspisali kako Robert Pattinson i Kristen Stewart ne provode previše vremena zajedno, a kada se to i dogodi, stalno se svađaju.

Prolaze kroz krizu. Oboje su vrlo zauzeti poslom pa se viđaju sve manje posljednjih mjeseci', rekao je izvor blizak paru za Showbiz Spy

Navodno dragocjeno zajedničko vrijeme povode u razmiricama i svađaju se oko bezazlenih sitnica. Jedan od primjera svega je da Kristen ne može podnijeti to što je Robert stalno uz mobitel, čak i kad su u krevetu.

S druge strane, njega strašno nervira kada ona koristi mobitel za vrijeme večere, a Robert je navodno na dijeti jer je Kristen zaključila da se udebljao.

Glumac je navodno nabacio pokoji kilogram jer se često častio hamburgerima i pivom u pauzama između snimanja filmova, a draga mu je rekla da se sabere. Pattinson mrzi vježbati, ali se na njenu preporuku krenuo baviti sportom kako bi potrošio suvišne kalorije.