Detalji članka SUMRAKOMANIJA

'NA CESTI' I 'COSMOPOLIS'

Novi filmovi glumaca iz 'Sumraka' i u Cannesu

I službeno je objavljena lista filmova koji će se prikazivati na festivalu u Cannesu od 16. do 27. svibnja! Naravno, čitateljima Sumrakomanije najzanimljiviji su novi filmovi Roberta Pattinsona i Kristen Stewart

Na najprestižnijem filmskom festivalu, koji slavi 65 godina, Pattinsona ćemo vidjeti u filmu 'Cosmopolis', redatelja Davida Cronenberga, a Kristen u filmu 'Na cesti'.

Film 'Cosmopolis' se temelji na romanu Dona DeLilloa, a Robert glumi mladog milijunaša koji po Manhattanu traži frizera te bježi od ubojica. U filmu glume Juliette Binoche, Paul Giamatti, Sarah Gadon i Jay Baruchel.

Kristen u svom filmu, koji se također temelji na romanu, glumi seksi plavušu Marylou, a uz nju u filmu se pojavljuju i Sam Riley, Garrett Hedlund, Viggo Mortensen, Amy Adams, Tom Sturridge, Steve Buscemi, Elisabeth Moss i Terrence Howard.

Festival će 16. svibnja otvoriti film 'Moonrise Kingdom' redatelja Wesa Andersona.

Upozorenje:
Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike. Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr