Detalji članka SUMRAKOMANIJA

'SNJEGULJICA I LOVAC'

Kristen je sama snimala akcijske scene

Krajem svibnja u kina diljem svijeta dolazi obrada klasične bajke 'Snjeguljica' s Kristen Stewart u naslovnoj ulozi. Epska avantura punog naziva 'Snjeguljica i lovac' pružit će malo drugačiju sliku Snjeguljice, patuljaka i zločeste kraljice, a mnogi je uspoređuju s filmovima poput 'Gospodara prstenova'

Iako svi poistovjećuju Kristen s ulogom Belle Swan iz sage 'Sumrak', što je i normalno s obzirom da ju je ta uloga lansirala među slavne i tražene glumice, u ulogu Snjeguljice se uživjela možda i više nego u lik koji tumači već nekoliko godina i koji će joj obilježiti karijeru: 'Kada dobro konačno pobijedi zlo, osjećaj je prej****', izjavila je Kristen, ne baš rječnikom koji bi karakterizirao princezu.

Glumica se osvrnula i na akcijske scene koje je uglavnom odradila sama: 'Redatelj Rupert Sanders me potpuno izmorio. Morala sam se bacati s litica i plivati kroz ledenu vodu. Ali znate što, isplatilo se! Kada pogledam te snimke, stvarno izgledaju dobro, i čak mogu vidjeti pravu bol i neugodu na svom licu. Neprocjenjivo!'Upozorenje:
Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike. Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr