Detalji članka SUMRAKOMANIJA

KRISTEN U 'PRASKOZORJU 2'

Jeste li vidjeli ljepšu vampiricu?

Posljednji nastavak sage 'Sumrak', drugi dio 'Praskozorja', moći ćemo vidjeti u studenome ove godine, a već neko vrijeme raste uzbuđenje među nestrpljivim fanovima

U tom kratkom isječku foršana, možemo vidjeti Bellu (Kristen Stewart) kako uživa u svom novom, vampirskom obličju, te kakve su reakcije na tu transformaciju dvojice najvažnijih muškaraca u njezinom životu, Edwarda i Jacoba.

'Nisam očekivao da ćeš izgledati toliko kao ti…', kaže Jacob ugledavši Bellu koja sa svojom blijedom puti i crvenim usnama izgleda predivno kao vampirica.

Suprug Edward joj u sljedećoj sceni kaže da sad imaju istu temperaturu tijela.

Podsjetimo, prvi dio 'Praskozorja' završio je Bellinim pretvaranjem u vampiricu.

Kako je Stephanie Meyer opisala u svojoj knjizi, Bella se savršeno uklapa u vampirski svijet, a njezine moći su impresivne – ona može napraviti mentalni štit i zaštititi ljude do kojih joj je stalo.

Drugi dio 'Praskozorja' stiže u kina širom svijeta u studenome, a dosad su nastavci sage 'Sumrak' zaradili čak dvije milijarde dolara širom svijeta.


Upozorenje:
Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike. Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr